Acasă » Activităţi şcolare şi extraşcolare

Activităţi şcolare şi extraşcolare

RECITALUL COPILĂRIEI

1 iunie – Ziua Internaţională a Copilului, este ziuaîn care revenim cu toţii la momentele tandre şi plăcute ale copilăriei inocente, alături de generaţia în creştere. Este ziua în care încercăm încă o dată să conştientizăm că interesul pentru copil trebuie să fie  unul prioritar şi că, toţi copiii au nevoie de sprijinul şi atenţia noastră zi de zi.

Ultimul Clopoțel – Promoția 2022

Ne despărțim astăzi de încă o generație în care am sădit o parte din mintea, din sufletul, din viața și ființa noastră. Am încercat să ne păcălim că nu ne doare. Ne bucurăm pentru voi că v-am adus la acest liman al unui nou început, dar ne doare că plecați.

Ne-am străduit să vă împărtășim nu numai din învățătura, ci și din experiența noastră de viață. Unii au rămas, însă, tot în lumea lui Creangă și s-au tot jucat, plimbat și distrat și în anii de gimnaziu.

Dragi absolvenți!

Ne dorim să purtați prin lume numele școlii pe care ați absolvit-o, numele dascălilor care s-au străduit pentru voi, cu cinste și mândrie! Vă dorim multă sănătate, o familie fericită, o carieră strălucită, prieteni adevărați, colaboratori de nădejde și împlinirea tuturor aspirațiilor! Dumnezeu să vă ajute și să vă lumineze mintea și calea!

POVESTEA URSULUI CAFENIU – de Vladimir Colin

CARAVANA ISU

SAPTAMANA VERDE

Școala de mâine se construiește, în contextul societății cunoașterii, din transformări progresive ce alimentează continuitatea în schimbare. Ea are pecetea democratizării prin adaptarea curriculumului la specificul local şi asigură caracterul integrat şi transdisciplinar al conţinuturilor. Registrul bogat al,,noilor educaţii” permite deschiderea şcolii spre problematica lumii contemporane. Protecţia mediului este o prioritate a lumii contemporane. Școala are misiunea de a organiza şi desfăşura o vie şi susţinută mişcare de educaţie ecologică şi protecţie a mediului, iar elevii, prin îndrumarea cadrelor didactice pot şi trebuie să formeze marea echipă de ocrotitori ai naturii.

8 Martie – 2022 RECITAL DE PRIMĂVARĂ

8 Martie – 2022 – RECITAL DE PRIMĂVARĂ susținut de Corul ”Grigorie Ghica Voievod” și ansamblul instrumental Corul ”Sunete vesele”

Profesori coordonatori: Elena Iorgulescu și Dănuț Bărcăcianu

„Sunete Vesele” este corul ciclului primar al Școlii Gimnaziale „Grigorie Ghica Voievod” din București, coordonat de prof. Elena Iorgulescu, înființat în anul 2012.

Proiecte la care participă:

  • Cantus Mundi – Proiect Național de Educație prin Arta Cântului Coral, coordonat de Anna Ungureanu, dirijorul Corului Național de Cameră Madrigal.
    Președintele „Cantus Mundi” este maestrul Ion Marin, dirijor de talie internațională, care în martie 2014 a vizitat școala noastră, împreună cu membrii conducerii Corului Național de Cameră „Madrigal”.
  • Asociația „Sunete Vesele”

1 DECEMBRIE, ZIUA NAȚIONALĂ A ROMANIEI

CLASA PREGĂTITOARE

CLASA I

CLASA I C

CLASA a II – a

CLASA a III – a

CLASA a IV – a

Clasa a IV A, profesor pentru învățământul primar, Ciobănescu Gheorghe

CLASA a V – a A

CLASA a V – a B

Clasa a VIII a B

Clasa a VIII a C

Vizită la Administrația Națională de Meteorologie

Olimpiada Gimnaziilor la Badminton

Ateliere de Educație Emoțională prin Art-Terapie, Euritmie și Muzicoterapie

Ziua Europeană a Limbilor

Ziua Europeana a Limbilor, 26 septembrie 2018

Ziua Europeană a Limbilor – 2018

Ziua Europeană a Limbilor – 2018

Veșminte de toamnă

Ziua porților deschise – Clasa pregătitoare

Actiune Ecologica

PROEDUS Kids Festival

LUPTE – prof. Vlădoianu Bogdan

decembrie 2022
L Ma Mi J V S D
 1234
567891011
12131415161718
19202122232425
262728293031  

RSS Edu.ro